3 alternativer til kjoler når du skal til fest

Kvinde i bukser og blazer
3 alternativer til kjoler når du skal til fest
Henrik Andersen
-
01/09/2022
-

Er du typen, som altid bærer kjole, når du skal til fest? Måske er det på tide at prøve noget andet. Selvom kjolen er et smukt og klassisk valg, findes der mange andre løsninger, som også egner sig perfekt til fest. Her får du tre bud på alternativer til kjolen.

#1: Bukser og en flot top

Hvis du gerne vil prøve noget andet end en kjole, når du skal til fest, så kan du gå efter et mere nedtonet outfit. Det kunne være et sæt stramme jeans og en flot top, som du godt kan lide. På den måde kommer dit udtryk til at være lidt mere afslappet, og du bør derfor udelukkende bære det til begivenheder, som er en smule casual og nede på jorden.

Vil du pifte outfittet en smule op, kan du eventuelt vælge nogle accessories, som er med til at understrege og fremhæve din personlighed. Her er der mange muligheder, og det er stort set kun fantasien, som sætter grænserne for, hvordan du kan bære dine accessories og smykker. Du kan også finde inspiration hos Frk. Himmelblå.

#2: Et jumpsuit

Et jumpsuit er et fremragende alternativ til en kjole med åben ryg – eller en hvilken som helst anden form for kjole for den sags skyld. Der findes mange former for jumpsuits, og du kan dresse den op og ned efter begivenheden. Du kan eksempelvis vælge både komfortable og stilfulde jumpsuits.

Der er helt sikkert et, som matcher din personlige stil, men sørg for, at du overvejer, hvilken begivenhed du er inviteret til. Hvis det skal være en smule fint, men stadig lidt spraglet, kan du vælge et sæt højhælede sko, men du kan også sagtens bære den sammen med et par sneakers, hvis det gerne må være lidt nede på jorden.

#3: Blazer og nederdel

Vil du gerne skille dig en smule ud? Så handler det om at være kreativ. Du kan eksempelvis kombinere en blazer og et sæt bukser eller en nederdel. Det er efterhånden blevet mere og mere udbredt, at kvinder også bærer blazer, men ikke desto mindre er det stadig et fåtal, som klæder sig sådan, når de skal til fest.

Du kan dog sagtens klæde dig, som du vil – og om ikke andet, så vil det være et fashion statement, som viser, at du har ben i næsen. Uanset hvad du vælger at tage på, er det vigtigt, at du føler dig både selvsikker og komfortabel, så du får en god aften. Vælg derfor det outfit, som du føler dig tilpas i.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!